Doelstelling & verplichting

Klantgericht en tevredenheid is ons uitgangspunt. Ons belangrijkste doel is om continu de markt te voorzien van een kwaliteit management systeem en de meest up-to-date geavanceerde technologie, zodat we een uitstekend competitief product in handen hebben om de klanten te voorzien in het maximaliseren van hun productiviteit, efficiëntie en winsten.

In onze zoektocht om ware partners met onze klanten te worden, bieden wij onze deskundigheid aan om de klanten te helpen met het vinden van de oplossing die hun het beste past. Wij verplichten onszelf om onze support en ons product voordurend te verbeteren voor elke oplossing, onze klanten kunnen dan ook rekenen op een vlotte en efficiënte afhandeling.

Up to date

Met "up-to-date" bedoelen wij dat we voor elke gewenste situatie een oplossing kunnen aanbieden.

Zoals wij weten zijn Horeca ondernemers vaak erg creatief in het vinden van passende oplossingen voor hun innoverende ideeën.

Echter vaak blijkt ook dat door deze geweldige ideeën de huidige automatisering niet juist functioneerd. Neem nu als voorbeeld een speciaal door ons ontwikkeld bestelsysteem voor de Dim-Sum en Sushi restaurants in het verre Oosten. Dit is ontstaan door samen met de klant tot een gepaste oplossing te komen. Voor meer informatie over dit bestelsysteem kunt u een kijkje nemen op onze pagina "oplossingen".

 

 

 

(de reden om een voorbeeld uit Azie te nemen is dat wij niet de ideeën van onze klanten bekend willen maken)